nieuws

Dutch Bicycle Group kiest voor VMSII

Retailing

Dutch Bicycle Group kiest voor VMSII

ROTTERDAM – Dutch Bicycle Group heeft voor hun drie flagship stores gekozen voor het nieuwe automatiseringssysteem van Vendit VMSII. Binnenkort beschikken de winkels over de complete reparatie- en planningsmodule en is er een online filiaalkoppeling tussen alle vestiging. Eind maart is de installatie van het nieuwe programma gepland in de winkels in Breda, Den Haag, Utrecht en het hoofdkantoor van DBG in Schiedam.

ROTTERDAM – Dutch Bicycle Group heeft voor hun drie flagship stores gekozen voor het nieuwe automatiseringssysteem van Vendit VMSII. Binnenkort beschikken de winkels over de complete reparatie- en planningsmodule en is er een online filiaalkoppeling tussen alle vestiging. Eind maart is de installatie van het nieuwe programma gepland in de winkels in Breda, Den Haag, Utrecht en het hoofdkantoor van DBG in Schiedam. 

Joop Wojtaszek, Financieel Directeur bij Dutch Bicycle Group licht de keuze toe: “Na de overname van drie flagship stores hebben wij besloten om te blijven werken met VMSII, maar wel met de nieuwste versie. De uitgebreide functionaliteiten en het gemak van het programma stonden bij deze keuze centraal. Daarnaast is vooral de online filiaalkoppeling ideaal. Wij zijn dan ook erg enthousiast om met de nieuwste versie van VMSII aan de slag te gaan.”

www.dutchbicyclegroup.nl
www.vendit.nl

Reageer op dit artikel