nieuws

Actie Bianchi met herenmodemerk Strellson

Retailing

Actie Bianchi met herenmodemerk Strellson

ENSCHEDE – Bianchi heeft samen met het herenmodemerk Strellson een consumentenactie opgezet. De Strellson fiets is een single speed, gemaakt door Bianchi. Bij de ontwikkeling van dit model hebben de ontwerpers van Bianchi zich sterk laten inspireren door de bekende fietskoeriers in New York, die doorgaans veel op single speeds rijden.

ENSCHEDE – Bianchi heeft samen met het herenmodemerk Strellson een consumentenactie opgezet. De Strellson fiets is een single speed, gemaakt door Bianchi. Bij de ontwikkeling van dit model hebben de ontwerpers van Bianchi zich sterk laten inspireren door de bekende fietskoeriers in New York, die doorgaans veel op single speeds rijden.

Bianchi en Strellson zijn van mening dat zo’n fiets zeker bij de zakenman in een kostuum past. Vandaar de gezamenlijke consumentenactie met Bianchi. Binnen deze actie wordt gebruikgemaakt van social media.

Deelnemers moeten op de Facebook pagina <http://www.facebook.com/strellson> van Strellson de button ‘Vind ik leuk’ aanvinken en vervolgens ook nog een verhaaltje over een fietsavontuur plaatsen. Daarmee maken de deelnemers kans op een pak, de Bianchi Strellson of een reis naar New York.

Link naar de startpagina

Meer over Bianchi

Reageer op dit artikel