nieuws

Willem Veenstra commercieel manager Biretco

Retailing

Willem Veenstra commercieel manager Biretco

BREDA – Per 1 februari is Willem Veenstra in dienst getreden als commercieel manager van Biretco BV.
In deze functie zal Willem Veenstra verantwoordelijk zijn voor het beleid van de afdelingen Sales en Marketing & Communicatie. Zijn aanwezigheid zal moeten resulteren in een verdere verbetering van de dienstverlening naar de aangesloten ondernemers.

BREDA – Per 1 februari is Willem Veenstra in dienst getreden als commercieel manager van Biretco BV.
In deze functie zal Willem Veenstra verantwoordelijk zijn voor het beleid van de afdelingen Sales en Marketing & Communicatie. Zijn aanwezigheid zal  moeten resulteren in een verdere verbetering van de dienstverlening naar de aangesloten ondernemers.

Willem Veenstra bekleedde verschillende leidinggevende posities binnen de retail en beschikt daarmee over een ruime ervaring waarbij de afgelopen jaren de samenwerking met zelfstandige ondernemers centraal heeft gestaan. Zijn komst wordt gezien als een nuttige versterking van de Biretco organisatie waarmee een verdere stap is gezet om Biretco klaar te stomen voor de toekomst.

Reageer op dit artikel