nieuws

Nieuwe website Ultima bikewear online

Retailing

Nieuwe website Ultima bikewear online

VALKENSWAARD – Onlangs is de geheel vernieuwde website van Ultima bikewear online gegaan. De collecties van Ultima bikewear en Ultima teamwear zijn vanaf nu dus niet meer alleen via de website van Veltec te bewonderen, maar ook op een geheel eigen website. De Ultima website is te vinden via www.ultima-bikewear.com.

VALKENSWAARD – Onlangs is de geheel vernieuwde website van Ultima bikewear online gegaan. De collecties van Ultima bikewear en Ultima teamwear zijn vanaf nu dus niet meer alleen via de website van Veltec te bewonderen, maar ook op een geheel eigen website. De Ultima website is te vinden via www.ultima-bikewear.com.
 
De collectie wordt voor een groot deel getoond door middel van veel sfeerbeelden en impressies, op deze manier komt de sfeer en het imago dat Ultima wil uitstralen prima naar voren. Naast de collecties staat er op de Ultima website ook veel informatie over bijvoorbeeld de gebruikte stoffen, de pasvorm en ook worden er enkele wastips voor wielerkleding gegeven. 
 
Tegelijkertijd met de Ultima website is er ook een Ultima Facebook pagina gelanceerd. Op deze Facebook pagina kunnen consumenten, dealers en alle andere geïnteresseerden de laatste nieuwtjes vinden en direct communiceren met de mensen van Ultima.

Reageer op dit artikel