nieuws

Inkoopmanager Robin Deuster verlaat Biretco

Retailing

Inkoopmanager Robin Deuster verlaat Biretco

BREDA – Per 1 maart zal Inkoopmanager Robin Deuster Biretco BV. verlaten. Ad Roest (foto) is er per direct benoemd tot opvolger van Deuster.

BREDA – Per 1 maart zal Inkoopmanager Robin Deuster Biretco BV verlaten. Ad Roest  (foto) is er per direct benoemd tot opvolger van Deuster.

Ad Roest heeft een jarenlange ervaring binnen de tweewielerbranche waarvan 11 jaar (sinds april 2000) bij Biretco. In het verleden was hij onder andere werkzaam als zelfstandig rijwielhandelaar en was hij 18 jaar directeur van Veloring. Binnen Biretco was Ad Roest Manager BBG, Manager Internationale Leveranciersrelaties en Manager Buitenland. In deze laatste rol heeft hij aan de wieg gestaan van de buitenlandse expansie van Biretco in met name België en Duitsland.

In zijn rol als Manager Buitenland zal hij nu ook sturing geven aan de afdeling Inkoop. Hoofdtaken binnen dit takenpakket zijn o.a. collectionering fietsen, onderhouden mandaatsysteem, managen inkoopcondities en vormgeven schappenplannen O&A.

Robin Deuster was sinds 2007 in dienst van Biretco en bekleedde diverse functies binnen de organisatie. Na een verblijf van 4 jaar in de fietsenbranche zal hij terugkeren naar de keukenbranche waarin hij al eerder werkzaam was.

Meer over Biretco

Reageer op dit artikel