nieuws

Carbon wielen Prorace

Retailing

Carbon wielen Prorace

Prorace is al jaren actief in het segment van de carbon wielen. Wat ooit begon met de Oxena is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig gamma carbon wielen met verschillende velghoogten. De halfhoge Shooters CW051 zijn uitstekend geschikt als all-round carbon wielen. De platte spaken, 20 voor, 24 achter, zijn ontworpen om luchtturbulenties en dus energieverlies te minimaliseren.

Prorace is al jaren actief in het segment van de carbon wielen. Wat ooit begon met de Oxena is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig gamma carbon wielen met verschillende velghoogten. De halfhoge Shooters CW051 zijn uitstekend geschikt als all-round carbon wielen. De platte spaken, 20 voor, 24 achter, zijn ontworpen om luchtturbulenties en dus energieverlies te minimaliseren. De nieuwe witte naven lopen nog lichter en beschikken over hoge kwaliteit industrielagers. De body is verwisselbaar voor Campa/Shimano.

Prorace voert personalisatie hoog in het vaandel. Daarom is het mogelijk om je CW051 wielen een grafisch accent te geven in de kleur van je frame. Shooters CW051 wielen zijn gecertificeerd door de UCI en kunnen dus gebruikt worden in wedstrijden. Geleverd met titanium snelsluiting, remblokjes voor het carbon remvlak en verlengstuk voor het ventiel van de binnenband.

Tubes: voorwiel 635 gram, achterwiel 865 gram, adviesprijs: € 875,-.
Draadbanden: voorwiel 690 gram, achterwiel 920 gram, adviesprijs: € 1.088,-.

Reageer op dit artikel