nieuws

Foto’s Lezyne atleten

Retailing

Foto’s Lezyne atleten

SAN LUIS OBISPO (CA/USA) – Afgelopen week hebben de Lezyne atleten Cedric Gracia (CG Racing Brigade), Wade Simmons (Rocky-Mountain Bikes) en Geoff Kabush (Team Maxxis-Rocky Mountain) zich laten fotograferen en filmen met de nieuwste LEZYNE producten in het zonnige San Luis Obispo.

SAN LUIS OBISPO (CA/USA) – Afgelopen week hebben de Lezyne atleten Cedric Gracia (CG Racing Brigade), Wade Simmons (Rocky-Mountain Bikes) en Geoff Kabush (Team Maxxis-Rocky Mountain) zich laten fotograferen en filmen met de nieuwste LEZYNE producten in het zonnige San Luis Obispo.

Lezyne nodigde Gracia, Kabush, en Simmons uit om te werken aan de nieuwe YEAR 4 marketing campagne. De eerste foto’s zijn te zien op Lezyne’s Facebook pagina.

Meer over Lezyne

Reageer op dit artikel