nieuws

Breeman-Groep neemt Cor van de Wiel over

Retailing

Breeman-Groep neemt Cor van de Wiel over

HELMOND – Per 1 januari 2011 heeft de Breeman-groep de zaak van Cor van de Wiel in Uden overgenomen. ProfilePro Cor van de Wiel is al jaren een gerenommeerde fietsenwinkel in Uden en omstreken. “Deze kwaliteitszaak past dan ook uitstekend binnen onze Breeman-groep”, aldus Ronald Breeman. De Breeman-groep wil in 2011 haar marktpositie verder versterken.

HELMOND – Per 1 januari 2011 heeft de Breeman-groep de zaak van Cor van de Wiel in Uden overgenomen. ProfilePro Cor van de Wiel is al jaren een gerenommeerde fietsenwinkel in Uden en omstreken. “Deze kwaliteitszaak past dan ook uitstekend binnen onze Breeman-groep”, aldus Ronald Breeman. De Breeman-groep wil in 2011 haar marktpositie verder versterken.

Met de overname is een belangrijke invulling gegeven aan deze strategie, volgens Breeman. Naast Uden heeft de Breeman-groep ook vestigingen in Veldhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en per 1 november 2010 ook in Wijchen. Medio januari zal het distributiecentrum in Helmond van de Breeman-groep gaan verhuizen naar een grotere locatie om de winkels nog sneller en beter te kunnen bevoorraden.

Reageer op dit artikel