nieuws

Accentry Retail: winkelautomatisering in hoogste versnelling

Retailing

Accentry Retail: winkelautomatisering in hoogste versnelling

ROSMALEN – Dealers van de Accell merken kunnen op de FietsVAK kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van winkelautomatisering. Deze vloeien voort uit de samenwerking van Accell IT Services met automatiseerder CycleSoftware.

ROSMALEN – Dealers van de Accell merken kunnen op de FietsVAK kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van winkelautomatisering. Deze vloeien voort uit de samenwerking van Accell IT Services met automatiseerder CycleSoftware.

Accentry Retail verschilt duidelijk van andere winkelautomatiseerders door het feit dat het hier om een web-based systeem gaat. Op dezelfde wijze waarop u uw bankzaken online regelt, werkt dit winkel automatiserinssysteem. Belangrijk voordeel hiervan is dat op deze wijze altijd de systemen die de dealer opent up-to-date zijn. Datzelfde geldt voor alle gegevens die Accentry Retail aan de dealers biedt. Deze zijn real-time en geven dus de stand van zaken weer die op het moment van inloggen gelden.

Nadere en meer gedetailleerde informatie over Accentry Retail volgt in de februari editie van Tweewieler.

Reageer op dit artikel