nieuws

Erick Oberink nieuwe voorzitter RAI Vereniging GT

Retailing

Erick Oberink nieuwe voorzitter RAI Vereniging GT

AMSTERDAM – De afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) van RAI Vereniging heeft met ingang van heden Erick Oberink als nieuwe voorzitter. Erick Oberink is manager van BMW Motorrad sinds 2005.

AMSTERDAM – De afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) van RAI Vereniging heeft met ingang van heden Erick Oberink als nieuwe voorzitter. Erick Oberink is manager van BMW Motorrad sinds 2005.

Erick Oberink neemt de voorzittershamer over van Roel Rietveld. Roel Rietveld is acht jaar actief lid geweest van het bestuur van de afdeling GT, waarvan de laatste vijf jaar als voorzitter. Door zijn nieuwe functie binnen Harley-Davidson Europe kan hij zijn taken helaas niet meer combineren met die van voorzitter GT.

Erick Oberink is al actief in het bestuur van de afdeling GT sinds 2007. Erick trad in dienst bij BMW Group Nederland in 1998. Hij bekleedde daar diverse functies en was onder andere verantwoordelijk voor Mini, sales en een aantal interne ordering projecten. Sinds 2005 is hij verantwoordelijk voor BMW Motorrad en is hij een zeer gepassioneerd motorrijder geworden.

“De GT-sector is een fantastische branche die een hele moeilijke periode doormaakt. De mogelijkheden van de techniek om ook in deze sector te verduurzamen zijn legio en bieden vele mogelijkheden voor een groot en breed publiek. Als voorzitter en gepassioneerd motorrijder zal ik mij graag samen met mijn collega bestuursleden inspannen om het hiervoor ontwikkelde beleid uit te voeren en onder de aandacht te brengen van de belanghebbenden”, aldus de kersverse voorzitter.

Meer over RAI Vereniging GT

Reageer op dit artikel