nieuws

Warme douche voor ENRA

Retailing

Warme douche voor ENRA

GROOTEBROEK – ENRA Verzekeringen heeft in een recente uitzending van TROS Radar een ‘Warme Douche’ gekregen, dankzij hun coulancebeleid ten aanzien van een fietsdiestal. MET VIDEO.

GROOTEBROEK – ENRA Verzekeringen heeft in een recente uitzending van TROS Radar een ‘Warme Douche’ gekregen, dankzij hun coulancebeleid ten aanzien van een fietsdiestal.

In de uitzending van Tros Radar van 1 november jl. heeft Antoinette Herzenberg de “warme douche” overhandigd aan Alfred Quanz en Gerard van Alewijn van ENRA verzekeringen. In de rubriek De Douche kunnen kijkers van het populaire TV-programma een bedrijf voordragen voor een warme of koude douche, als gevolg van een respectievelijk positieve of negatieve ervaring.

Vince, het 12-jarige zoontje van Jeanette van de Bunt reed in september met twee vrienden op de fiets naar huis. Toen ze bijna thuis waren werd een van de jongens aangereden. Het zoontje zette snel zijn fiets neer en om te kijken hoe het met zijn vriendje ging. Toen hij terugliep naar zijn fiets bleek deze in de tussentijd gestolen te zijn.

Hoewel ze wist dat je bij een verzekeringsclaim van een gestolen fiets in het bezit van twee sleuteltjes moet zijn, nam Van den Bunt de gok om toch met ENRA Verzekeringen te bellen. Uit coulance hebben ze binnen een kort tijdsbestek de jongen toch een nieuwe fiets gegeven.

In april 2010 leverde Bike Totaal Maartensdijk een Raleigh Road Bike aan Vince en werd de fiets meteen bij ENRA verzekerd. Op 10 september jl. leverde Co Verhoef, de eigenaar van Bike Totaal Maartensdijk en Loosdrecht een nieuwe fiets aan Vince, wéér met een Bike Totaal Fietsverzekering van ENRA.

Uit waardering voor deze geste heeft Jeanette ENRA Verzekeringen bij TROS Radar voorgedragen voor een Warme Douche.

KLIK HIER voor het fragment.

Reageer op dit artikel