nieuws

Twico verder als Bikes & Retail

Retailing

Twico verder als Bikes & Retail

Twico kondigt aan per 1 januari 2011 in al haar communicatie de naam Bikes & Retail te gaan gebruiken. Ondernemers sloten zich tot dan toe aan bij één van de dochterondernemingen van Twico namelijk de Twico Inkoopgroep, Fietsplus of BikeLife.

Al deze verschillende dochterondernemingen en bijbehorende administraties brachten nogal wat administratieve handelingen met zich mee. In de praktijk bleek dat dit niet altijd bijdroeg aan een heldere communicatie en transparantie naar de ondernemers.

Alle Twico-formules onder Bikes & Retail

“Op basis van de geluiden die wij opvingen vanuit onze ondernemers hebben wij besloten om dit aan te pakken”, aldus directeur Perry Jansen. “Vanaf 1 januari 2011 zullen de administratieve afwikkelingen van de verschillende lidmaatschappen plaatsvinden vanuit Bikes & Retail. Bikes & Retail zal tevens de naam zijn die Twico naar buiten toe zal gaan gebruiken.”

Niet alleen de buitenkant

Bikes & Retail is niet alleen een cosmetische verandering. Tegelijkertijd met de invoering van Bikes & Retail heeft Twico een aanzienlijke investering gedaan in de algehele automatisering. Vanaf 1 januari 2011 zal Twico dan ook beschikken over een up-to-date administratie, CRM en HRM-pakket.

Minder administratieve rompslomp

“Het belangrijkste dat de aangesloten ondernemers hiervan gaan merken is dat zij maar één keer hun verhaal hoeven doen en er minder administratieve rompslomp is”, aldus Jansen. “Met dit nieuwe systeem hebben wij meer inzicht in de economische processen van de aangesloten ondernemers, hetgeen onze adviesfunctie makkelijker maakt.”

Meer over Twico

Reageer op dit artikel