nieuws

Tweewieler Academy verloot Merida mountainbike

Retailing

Tweewieler Academy verloot Merida mountainbike

UTRECHT – Op de Bike MOTION Benelux werd gister op het podium in hal 1 een Merida mountainbike uitgereikt door de Tweewieler Academy. ROC-leerlingen konden in de stand van de Tweewieler Academy vragen beantwoorden en daarmee kans maken op de MTB of een iPod.

UTRECHT – Op de Bike MOTION Benelux werd gister op het podium in hal 1 een Merida mountainbike uitgereikt door de Tweewieler Academy. ROC-leerlingen konden in de stand van de Tweewieler Academy vragen beantwoorden en daarmee kans maken op de MTB of een iPod.

De Tweewieler Academy had in samenwerking met verschillende ROC’s leerlingen Fietstechniek uitgenodigd voor een bezoek op de vakdag van de Bike MOTION Benelux. Van 7 ROC’s, en een opleidingsinstituut uit België, waren leerlingen per bus naar Utrecht gekomen.

Op de stand van de Tweewieler Academy konden ze een vragenlijst invullen. Dat waren naast tecnhnische vragen (hoeveel spaken zitten er in een voor- en achterwiel) ook algemene vragen zoals: Waar staat de afkorting MEC voor? En TWA?

Uit de vragenlijsten die foutloos waren ingevuld, werden de winnaars getrokken. Alex van der Horst, werkzaam bij Rep 26 in Gouda, kreeg de eerste iPod uitgereikt. Hij meldde zeker van plan te zijn na de opleiding Fietstechnicus niveau 2, ook niveau 3 te gaan doen. Rik Jaspers won de 2e iPod, die overigens waren uitgevoerd in de speciale groene kleur van de Tweewieler Academy. Hij werkt bij Kasteleijn in Hengelo (O). Hij is enthousiast over zijn opleiding en werk. “Ik ben bezig met wat ik leuk vind.”

De klap op de vuurpijl, de Merida MTB Matts 40 V, ging naar Diëgo Ambachtsheer, werkzaam bij Fietsplus Zoetermeer, die daar super blij mee was. Diëgo werkt als all round monteur. Wim van Vliet, die namens de Tweewieler Academy de prijzen uitreikte samen met Peter Koperdraad van Merida Benelux, raadde Diëgo aan nog wel even de pedalen vast te zetten.

Meer over Tweewieler Academy en Merida

Reageer op dit artikel