nieuws

Spetterende opening nieuw pand Twico met Peter Beense

Retailing

Spetterende opening nieuw pand Twico met Peter Beense

HEESCH – Afgelopen maandag heeft Twico haar eerste huisshow gehouden in haar nieuwe pand in Heesch. De belangstelling vanuit de leveranciers voor deze huisshow was zo groot dat een aantal naast het net visten.

HEESCH – Afgelopen maandag heeft Twico haar eerste huisshow gehouden in haar nieuwe pand in Heesch. De belangstelling vanuit de leveranciers voor deze huisshow was zo groot dat een aantal naast het net visten.

In een korte presentatie werd op korte en bondige wijze de toekomstvisie van Twico werd neergezet. Daarna volgde het beursgedeelte. Naast bekende partijen zoals onder andere Sparta, Gazelle en Haibike presenteerde ook enkele nieuwe contractleveranciers zich zoals Tracecode en Pray for Snow met het wielermerk Briko.

Naast de contractleveranciers presenteerde Twico ook haar eigen collectie. Dit jaar bestaat de Amstel-collectie maar liefst uit zeven Amstel-modellen. Naast de private labelcollectie presenteerde Twico ook de exclusieve modellenlijn waarin fietsen zijn opgenomen van Batavus, Sparta, Gazelle en Montego. Rond 18.00 uur konden de ondernemers en leveranciers aanschuiven aan een uitgebreid buffet.

Als klap op de vuurpijl volgde een optreden van de bekende Amsterdamse zanger Peter Beense die onder meer bekend is van zijn optreden met Andre Hazes. Meerdere ondernemers en leveranciers bleven hierna nog gezellig een glaasje drinken in de huisbar van Twico.

Meer over Twico

Reageer op dit artikel