nieuws

Online winkelvoorraadsysteem op intranet Bike Totaal

Retailing

Online winkelvoorraadsysteem op intranet Bike Totaal

AMERSFOORT – Om de omloopsnelheid bij de Bike Totaal winkels te verbeteren heeft Bike Totaal een online winkelvoorraadsysteem ontwikkeld. Met dit systeem kunnen de ondernemers bij elkaar in de voorraad kijken en hieruit bestellen. De ondernemer kan zo sneller inspelen op de vraag van de consument en hierdoor ontstaat een betere doorstroming van de voorraad.

AMERSFOORT – Om de omloopsnelheid bij de Bike Totaal winkels te verbeteren heeft Bike Totaal een online winkelvoorraadsysteem ontwikkeld. Met dit systeem kunnen de ondernemers bij elkaar in de voorraad kijken en hieruit bestellen. De ondernemer kan zo sneller inspelen op de vraag van de consument en hierdoor ontstaat een betere doorstroming van de voorraad.

Bike Totaal ondernemers loggen in op het intranet van Bike Totaal en kunnen op basis van het artikelnummer van de leverancier, of op omschrijving, de gewenste fiets opzoeken. Wanneer de juiste maat wordt geselecteerd komen de Bike Totaal winkels in beeld met de beschikbare winkelvoorraad. Wanneer de gezochte fiets bij meer winkels op voorraad staat, wordt het resultaat gefilterd op reisafstand tot de winkel en ziet de ondernemer direct het telefoonnummer en e-mailadres van de betreffende winkel. In het online voorraadbestand staan alle fietsen van de aangesloten winkels.

Bike Totaal heeft de afgelopen periode veel geïnvesteerd in de professionalisering en uitbreiding van haar dienstenpakket. Met het winkelvoorraadsysteem bindt Bike Totaal de consument nog meer aan de Bike Totaal winkels. Het is een van de uitbreidingen van het intranet die de bedrijfsvoering van de Bike Totaal ondernemers steeds makkelijker maakt.

Reageer op dit artikel