nieuws

Exclusief contract Accell IT Services en CycleSoftware

Retailing

Exclusief contract Accell IT Services en CycleSoftware

HEERENVEEN – Accell IT Services heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met automatiseerder CycleSoftware. Hiermee heeft Accell een belangrijke stap gezet in het project Digitale Samenwerking Tweewielerbranche (DST).

HEERENVEEN – Accell IT Services heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met automatiseerder CycleSoftware. Hiermee heeft Accell een belangrijke stap gezet in het project Digitale Samenwerking Tweewielerbranche (DST).

CycleSoftware en Accell hebben beiden de interesse een modern winkel management software pakket aan de detailhandel te bieden op basis van DST normen. Het DST project heeft tot doel om de samenwerking tussen leveranciers en de tweewieleronder¬ne¬min¬gen te verbeteren.

CycleSoftware zal zich met name bezig gaan houden met de uitbreiding van de online portal Accentry. Alle dealers kunnen met deze portal via één adres fietsen, onderdelen, accessoires etc. bestellen bij de merken Batavus, Brasseur, Juncker, Koga, Lapierre, Loekie en Sparta.

“Door de uitbreiding van Accentry met winkel modules zal de dienstverlening van de merken richting de afnemers aan¬zienlijk worden ver¬hoogd. Uiteraard komen de bestanden van alle DST leveran¬ciers beschikbaar in de winkel software,” licht Jos de Winter toe.

“CycleSoftware heeft ruime ervaring in de tweewielerbranche waar zij haar soft¬ware oplossingen aanbiedt. De keuze is op CycleSoftware gevallen vanwege de gedeelde visie en pragmatische aanpak.”

Volgens De Winter zullen speciale functies voor extra infor¬matie in samenwerking met de branche ontwikkeld worden. Een nadere presen¬tatie van CycleSoftware vindt plaats tijdens de FietsVak van 23 t/m 25 januari aan¬staande op de Accentry / Bikes&More stand.

CycleSoftware blijft haar software voor de rijwielbranche ook zelfstandig aanbieden en ondersteunen.

Reageer op dit artikel