nieuws

Twico verkoopt Intrabike

Retailing

Twico verkoopt Intrabike

HEESCH – Twico heeft Intrabike verkocht aan een Belgische investeerder. Begin mei is met het management van Twico een nieuwe koers uitgezet. De belangrijkste uitkomst van deze sessies was dat Twico moet blijven doen waar het goed in is, namelijk het ondersteunen van de leden op retailgebied.

HEESCH – Twico heeft Intrabike verkocht aan een Belgische investeerder. Begin mei is met het management van Twico een nieuwe koers uitgezet. De belangrijkste uitkomst van deze sessies was dat Twico moet blijven doen waar het goed in is, namelijk het ondersteunen van de leden op retailgebied.

Binnen deze koers is Intrabike een vreemde eend in de bijt. Dit was de belangrijkste reden om te verkopen. Onder de nieuwe eigenaar zal Intrabike verder gaan als een van de contractleveranciers van Twico. Door deze koerswijziging houdt Twico zijn activiteiten transparant voor de leden.

Reageer op dit artikel