nieuws

Thompson naar Van Oel

Retailing

Thompson naar Van Oel

UTRECHT – Thompson heeft een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland: Rob van Oel. Deze kent de fietsenhandel door en door en is er jaren in werkzaam geweest. Hij heeft de vertegenwoordiging overgenomen van Kokke Sport in Etten-Leur.

UTRECHT – Thompson heeft een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland: Rob van Oel. Deze kent de fietsenhandel door en door en is er jaren in werkzaam geweest. Hij heeft de vertegenwoordiging overgenomen van Kokke Sport in Etten-Leur.

De Thompson-collectie biedt de dealer een brede range modellen: Race, Sport (hybrides en trekking), MTB en City (met de nieuwe lijn Urban Bikes). De after sales en service wordt direct vanuit België geregeld (Lessines).

Van Oel heeft als doelstelling het aantal Nederlandse Thompson-dealers fors uit te breiden. "Nu zijn er in België 250 en in Nederland 30 dealers. Meer dealers zijn nodig, om een goede dekkingsgraad in Nederland te realiseren.

Jubileum
Speciaal voor het 90 jarig bestaan in 2011, is de Thompson Jubilee gemaakt. Deze volledig carbon racefiets, afgemonteerd met Shimano 105, kost de consument slechts € 1.695,- en komt in een Limited Edition op de markt. Thompson is een echt familiebedrijf, waarin een telg van de oprichters, Luc Desmet, nu de scepter zwaait. De totale productie van Thompson-fietsen vindt plaats in België.

Reageer op dit artikel