nieuws

Bike Totaal wéér Beste Winkelketen 2010

Retailing

Bike Totaal wéér Beste Winkelketen 2010

AMERSFOORT – Op maandag 4 oktober is Bike Totaal uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van 2010 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. De factoren service en personeel bepalen voor 45% de prestaties binnen deze categorie en hierop laat Bike Totaal de concurrentie achter zich.

AMERSFOORT – Op maandag 4 oktober is Bike Totaal uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van 2010 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. De factoren service en personeel bepalen voor 45% de prestaties binnen deze categorie en hierop laat Bike Totaal de concurrentie achter zich.

De verkiezing tot Beste Winkelketen van het jaar is een initiatief van de ING Retail Jaarprijs. Jaarlijks kunnen consumenten hun favoriete winkelketens in diverse categorieën benoemen en beoordelen op negen punten, waaronder het assortiment, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, service en prijs-kwaliteitverhouding.

Dit jaar namen meer dan 596.000 consumenten aan het onderzoek deel. Daarmee is het een van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. In de categorie “Fiets & Vrije Tijd” blijken consumenten vooral te kiezen voor winkels die een goede service bieden en uitblinken met deskundig en klantvriendelijk personeel. Juist op deze punten liet Bike Totaal haar concurrentie ver achter zich.

Reageer op dit artikel