nieuws

ANWB iPhone-app ‘Fietsen

Retailing

ANWB iPhone-app ‘Fietsen

Snel en eenvoudig een fietsroute maken én fietsen op basis van fietsknooppunten is nu heel makkelijk met de ANWB iPhone-applicatie ‘Fietsen’. De app is vanaf vandaag in de App Store te downloaden en kost normaal € 2,99. Ter introductie kan de app in de 1e week na lancering gratis worden gedownload!. In de app zitten bovendien drie gratis ANWB fietsroutes.

Snel en eenvoudig een fietsroute maken én fietsen op basis van fietsknooppunten is nu heel makkelijk met de ANWB iPhone-applicatie ‘Fietsen’. De app is vanaf vandaag in de App Store te downloaden en kost normaal  € 2,99. Ter introductie kan de app in de 1e week na lancering gratis worden gedownload!. In de app zitten bovendien drie gratis ANWB fietsroutes.

De iPhone-applicatie ‘Fietsen’ maakt gebruik van Google Maps en GPS. Alle fietsknooppunten in Nederland zijn opgenomen. Zelf fietsroutes maken kan op verschillende manieren:

●    Bepaal zelf langs welke knooppunten de route loopt. De app helpt door alleen de knooppunten te laten zien die direct met elkaar verbonden zijn
●    Voer het begin- en eindpunt in en eventueel enkele tussenliggende punten. De app berekent automatisch de tussenliggende knooppunten
●    Laat je verrassen. Voer enkele knooppunten in en de gewenste lengte van de fietstocht . De app berekent automatisch een route.

De ANWB-fietsroutes bieden leuke informatie en tips voor onderweg. De eerste drie kant-en-klare routes zijn gratis en staan al in de app. In 2011 wordt het aanbod kant-en-klare ANWB-fietsroutes in de app uitgebreid (€ 0,79 per route). De app is voorzien van een heleboel handige snufjes. Tijdens het fietsen is een klein weerbericht zichtbaar. De gebruiker kan zelf het energieverbruik van het toestel bepalen en de route na het fietsen direct met vrienden of kennissen delen via Twitter, Facebook en e-mail.

Een instructievideo is binnenkort te zien op www.anwb.nl/fietsen

Reageer op dit artikel