nieuws

De Vreeze pleit op Biretco huisbeurs voor meer samenwerking

Retailing

De Vreeze pleit op Biretco huisbeurs voor meer samenwerking

NIEUWEGEIN – Vorige week maand werd de jaarlijkse huisbeurs van Biretco gehouden in een nieuwe locatie het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein. CEO van Biretco Henk de Vreeze gaf op zijn bekende enthousiaste wijze de aftrap voor deze druk bezochte dag. Tijdens zijn presentatie hield hij een vlammend betoog over vergaande samenwerking tussen Biretco, fabrikant en ondernemers.

NIEUWEGEIN – Vorige week maand werd de jaarlijkse huisbeurs van Biretco gehouden in een nieuwe locatie het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein. CEO van Biretco Henk de Vreeze gaf op zijn bekende enthousiaste wijze de aftrap voor deze druk bezochte dag. Tijdens zijn presentatie hield hij een vlammend betoog over vergaande samenwerking tussen Biretco, fabrikant en ondernemers.

“In deze economisch moeilijke tijden,” aldus De Vreeze, “ligt hierin de sleutel voor succes.” Als overtuigend bewijs voor deze stelling werd uiteengezet hoe de kerncollectie 2011 verbeterd is en welke resultaten hier afgelopen jaar in bereikt zijn. Met onder andere het toevoegen van een kerncollectie kinderfietsen, een verbreding van de bestaande kerncollectie en het beschikbaar stellen van de Gazelle E-liner voor alle formuleondernemers, denkt Biretco haar toegevoegde waarde voor de aangesloten ondernemers verder te vergroten.

Ook werd tijdens de presentatie aangegeven hoe groot de kracht van formules is in de huidige detailhandel in het algemeen en voor de fietsbranche in het bijzonder. “In vergelijking tot de fietsbranche en de fietsvakhandel, laten formuleondernemers een aanmerkelijk beter resultaat zien." Na enkele huishoudelijke mededelingen, opende Henk de Vreeze rond 14.00 uur officieel de beursvloer en verraste alle formuleondernemers met een gratis Wheely lift.

De jaarlijkse huisbeurs van Biretco werd voor het eerst gehouden op een totaal nieuwe locatie: Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein. Deze fraaie locatie bood plaats aan circa 55 exposanten die ruim 6.750 m2 beursoppervlakte vulden met nieuwe collectie en spetterende beursaanbiedingen. Vanuit Biretco was veel werk gemaakt van het tonen van de nieuwe kerncollectie 2011 voor formuleondernemers en BBG leden.

Nieuw op de huisbeurs van Biretco was de uitgebreide presentatie van mandaatonderdelen en -accessoires. Net als bij de mandaatfietsen moeten deze artikelen volgens Biretco de ondernemer in staat stellen om hoge omloopsnelheden en marges te realiseren. Het unieke in deze productgroepen zit in het exclusieve karakter, het scherpgeprijsde of branchevreemde karakter van de artikelen. De exclusieve accessoires die volledig afgestemd zijn op de Avancer Malibu (moederfiets) en Avancer Melrose (lifestyle fiets), werden zeer enthousiast ontvangen door de ondernemers. Deze groepen ondersteunen onze formuleondernemers verder om onderscheidend te zijn van concurrerende formules.

Tot slot van deze geslaagde beurs werd er onder het genot van een heerlijk warm buffet en een gezellige band geëvalueerd en bijgesproken over alle nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn ervan overtuigd met deze beurs weer een volgende stap gezet te hebben om verder te bouwen aan onze positie in de fietsbranche als marktleider en beheerder van de meest succesvolle formules.

Reageer op dit artikel