nieuws

Stef Stock gaat RAI Vereniging verlaten

Retailing

Stef Stock gaat RAI Vereniging verlaten

AMSTERDAM – Met ingang van 1 januari 2011 zal Stef Stock zijn functie als secretaris van de afdeling Fietsen bij de RAI Vereniging neerleggen. Hij maakt gebruik van een interne regeling, die vervroegd uittreden mogelijk maakt.

AMSTERDAM – Met ingang van 1 januari 2011 zal Stef Stock zijn functie als secretaris van de afdeling Fietsen bij de RAI Vereniging neerleggen. Hij maakt gebruik van een interne regeling, die vervroegd uittreden mogelijk maakt.

Formeel zou Stock pas in Juni 2012 met pensioen gaan, maar eerder dit jaar is hij met de directie in overleg gegaan om vervroegd uit te treden. “Officieel stop ik per 1 januari, maar als het handiger is om een maandje langer door te gaan, vind ik dat ook prima," aldus Stock.

Hij stopt in de aanloop naar de FietsVAK 2011, die eind januari plaatsvindt en in een periode dat ook de verkiezingen Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award lopen. Het vertrek houdt tevens in dat Stef Stock dit jaar voor de laatste keer jurylid zal zijn van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing.

Stef Stock trad in maart 1980 in dienst van de RAI Vereniging en heeft ruim dertig jaar de belangen van de fietsindustrie behartigd. “Met veel plezier. Het mooie van deze functie is dat je een breed scala aan onderwerpen hebt, dat het werk afwisselend houdt.”

Namens de RAI Vereniging was Stef Stock ook in tal van commissies en stichtingen vertegenwoordigd, waaronder de Stichting ART, het Platform Ketendigitalisering en de redactiecommissie van het vakblad Tweewieler.

Het zoeken naar een opvolger voor Stock is inmiddels in gang gezet, waarvoor het wervingsbureau Ebbinge & Company is ingezet.

Reageer op dit artikel