nieuws

Biretco beurs België voor derde keer in Schelle

Retailing

Biretco beurs België voor derde keer in Schelle

BREDA – Biretco houdt maandag 13 september een huisshow in Belgiê. Deze zal voor de derde keer plaatsvinden in het San Marco Village in Schelle. Tijdens deze beurs tonen 20 leveranciers de Belgische vakhandel hun nieuwste producten. Tevens zijn de nieuwe collectie fietsen onder het eigen merk Avancer te zien en worden de uitsluitend voor Biretco ondernemers exclusieve modellen van onder andere Batavus en Sparta van 2011 gepresenteerd.

BREDA – Biretco houdt maandag 13 september een huisshow in Belgiê. Deze zal voor de derde keer plaatsvinden in het San Marco Village in Schelle. Tijdens deze beurs tonen 20 leveranciers de Belgische vakhandel hun nieuwste producten. Tevens zijn de nieuwe collectie fietsen onder het eigen merk Avancer te zien en worden de uitsluitend voor Biretco ondernemers exclusieve modellen van onder andere Batavus en Sparta van 2011 gepresenteerd.

De beurs in België heeft zich volgens Biretco de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke vakbeurs in de fietsbranche waar steeds meer leveranciers aan deelnemen en meer en meer bezoekers trekt. Ad Roest, verantwoordelijk voor onder andere Biretco België, zal de toekomstplannen van Biretco België in een voorprogramma nader toelichten. “Het is in ieder geval duidelijk dat de gewenste groei die Biretco België zich vorig jaar ten doel heeft gesteld zelfs is overtroffen en toont dat Biretco de juiste weg is ingeslagen en succesvol aan de weg timmert in België”, aldus Roest.

Naast de bij Biretco aangesloten formule ondernemers, zijn ook overige ondernemers uit België welkom op de beurs om hun deelnemende leveranciers te bezoeken en onder het genot van een hapje en drankje zich van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te stellen. Nadere informatie over het beursprogramma volgt binnen korte termijn. Kijk voor meer informatie over de beurslocatie op www.sanmarcovillage.be.

Reageer op dit artikel