nieuws

Profile Ladies Tour etappes staan vast

Retailing

Profile Ladies Tour etappes staan vast

BREDA – Op 31 augustus start dit jaar de 13e editie van de 6-daagse Profile Ladies Tour,
de meerdaagse wielerwedstrijd voor vrouwen met een internationale deelname. Het etappeschema is rond en de 1e etappe start op 31 augustus in Nuenen (Van Gogh Village) en de slotetappe eindigt 5 september in Hellendoorn.

BREDA – Op 31 augustus start dit jaar de 13e editie van de 6-daagse Profile Ladies Tour,
de meerdaagse wielerwedstrijd voor vrouwen met een internationale deelname. Het etappeschema is rond en de 1e etappe start op 31 augustus in Nuenen (Van Gogh Village) en de slotetappe eindigt 5 september in Hellendoorn.

Naar verwachting zal Marianne Vos, renster van de Nederland Bloeit wielerploeg en winnares van de Profile Ladies Tour 2009, ook dit jaar mee doen en is ze één van de grote kanshebbers voor dit jaar. Kirsten Wild, de nummer 2 van vorig jaar, zint ongetwijfeld op revanche en de buitenlandse toppers gaan natuurlijk ook keihard voor de oranje leiderstrui. Het belooft dus opnieuw een ongemeen spannende strijd te worden!

Barbara van Beijnum van Biretco geeft aan waarom ze dit evenement sposoren: "Door ons vakmanschap in de fietsbranche dragen wij fietsen in het algemeen en wielrennen in het bijzonder een warm hart toe. We zijn dit jaar voor de 3e keer hoofdsponsor van dit fantastische wielerevenement voor dames en verwachten dit jaar wederom een mooie en spannende Profile Ladies Tour."

Kijk voor meer informatie over het tourschema, de etappeplaatsen, de ploegen en de rensters op www.profileladiestour.nl.

Reageer op dit artikel