nieuws

Nieuwe beurslocatie voor Biretco huisbeurs

Retailing

Nieuwe beurslocatie voor Biretco huisbeurs

BREDA – De huisbeurs van Biretco zal in september op een nieuwe locatie in Nieuwegein plaatsvinden. Het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein is een mooi centraal gelegen beurslocatie en met een oppervlakte van maar liefst 6.750 m² biedt deze Biretco meer ruimte en mogelijkheden.

BREDA – De huisbeurs van Biretco zal in september op een nieuwe locatie in Nieuwegein plaatsvinden. Het Home Boxx Exhibition Center in Nieuwegein is een mooi centraal gelegen beurslocatie en met een oppervlakte van maar liefst 6.750 m² biedt deze Biretco meer ruimte en mogelijkheden.

Biretco zal op 20 september haar nieuwe en uitgebreide kerncollectie fietsen voor 2011 presenteren.  De leden worden hierover binnenkort geinformeerd. Ook over het beursprogramma zal binnenkort meer informatie volgen.
 
Kijk voor meer informatie over de nieuwe beurslocatie op www.homeboxx.nl.

Meer nieuws over Biretco vindt u hier

Reageer op dit artikel