nieuws

Kawasaki motoren en motorrijbewijzen gratis weg

Retailing

BUNNIK – In samenwerking met Radio 538, First Choice en BOVAG gaat Kawasaki motorrijbewijzen en Kawasaki-motoren weg geven. Die actie loop in augustus bij diverse supermarktketens, waaronder Coop, Spar, Dekamarkt, VOMAR en Dirk van den Broek.

Kawasaki motoren en motorrijbewijzen gratis weg

BUNNIK – In samenwerking met Radio 538, First Choice en BOVAG gaat Kawasaki motorrijbewijzen en Kawasaki-motoren weg geven. Die actie loop in augustus bij diverse supermarktketens, waaronder Coop, Spar, Dekamarkt, VOMAR en Dirk van den Broek.

Van 2 tot en met 28 augustus zijn de First Choice cola flessen etiketten in 1600 supermarkten goed voor 1 proefles bij de deelnemende BOVAG rijscholen. Via www.firstchoice.nl is te bekijken bij welke supermarkten First Choice verkocht wordt. In deze periode zijn ook tien motoropleidingen winnen door een game te spelen via www.firstchoice.nl.

De winnaars van de tien motoropleidingen worden uitgenodigd voor een Experience Day. Aan het eind van die dag wordt er één winnaar uitgekozen die een Kawasaki motor ter waarde van € 8500,,- mee naar huis neemt. Daarnaast geeft Kawasaki nog één motor weg via radio 538. Op de website radiozender worden ook nog motorrijbewijzen weg gegeven via het spel Hoger/Lager.

Tot slot is er nóg een motorrijbewijs en een witte Kawasaki ER-6f winnen. Dit gebeurt live in het radio programma van Jeroen Nieuwenhuizen op zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel