nieuws

Formula-Cycling contractleverancier Biretco

Retailing

Formula-Cycling contractleverancier Biretco

BREDA/IEPER (B) – De Belgische Groothandel/importeur Firma Formula-Cycling is contractleverancier van Biretco geworden. Formula-Cycling is voor de Benelux en Duitsland onder andere importeur van het bekende racefietsen merk Fausto Coppi.

BREDA/IEPER (B) – De Belgische Groothandel/importeur Firma Formula-Cycling is contractleverancier van Biretco geworden. Formula-Cycling is voor de Benelux en Duitsland onder andere importeur van het bekende racefietsen merk Fausto Coppi.

Verder voeren ze een compleet programma kinderfietsen van kabouter Plop, en stadsfietsen, trekkingfietsen, MTB en cross van de merken Exodus en diverse private label merken.
 
Daarnaast hebben ze een omvangrijk programma in fitnessapparaten en fietsonderdelen en -accessoires. Formula-Cycling is een belangrijke speler op de Belgische markt. Het bedrijf heeft plannen om de activiteiten met name ook richting Duitsland verder uit te breiden.

Reageer op dit artikel