nieuws

Big-Feet te zien op TV

Retailing

Big-Feet te zien op TV

ZUTPHEN – Voor het nieuwe TV programma de NL kennis quiz komt Big-Feet in beeld. Hierin zal een Spike S3 van Big-Feet als prijs worden uitgereikt aan de winnaar van de tweede prijs van deze quiz. De uitzending van de NL kennis quiz is op 8 september a.s. en zal door de NCRV worden uitgezonden.

ZUTPHEN – Voor het nieuwe TV programma de NL kennis quiz komt Big-Feet in beeld. Hierin zal een Spike S3 van Big-Feet als prijs worden uitgereikt aan de winnaar van de tweede prijs van deze quiz. De uitzending van de NL kennis quiz is op 8 september a.s. en zal door de NCRV worden uitgezonden.

Volgens directeur Rob Laarman van Big-Feet ging de voorkeur van de makers van NL kennis quiz uit naar een fiets met een sterk onderscheidend en Hollands imago. “Onze Spike S3 in mat zwart/oranje past hier natuurlijk helemaal bij. De keuze was dan ook snel gemaakt door de NCRV.”
 
Het spel
In het TV programma NL kennis strijden vijf teams afkomstig uit Marokko, Nederland, België, Brazilië en Oostenrijk om de eer wie het best Nederland kent. Big-Feet krijgt extra aandacht door een naamsvermelding op de aftiteling van het programma. “De producten zullen op een natuurlijke wijze in beeld gebracht worden. Dit betekent dat de geleverde goederen onderdeel gaan uitmaken van de uitzending. Verder komen onze naam en producten op de website van het programma te staan.” Na afloop van de quiz krijgen alle deelnemers en het publiek een goodiebag aangeboden waar een Big-Feet folder in zit. Laarman is blij met deze aandacht: “Doel van deze TV-actie is te werken aan een betere naamsbekendheid, wat zal leiden tot nog meer vraag naar Big-Feet Bikes bij onze dealers op de winkelvloer. “

Meer nieuws over Big-Feet vindt u hier

Reageer op dit artikel