nieuws

Zwarte verpakking Performance

Retailing

Zwarte verpakking Performance

Met de nieuwe zwarte verpakking laat Performance duidelijk merken dat het hier over hun professionele gamma gaat. Niet alleen heeft de verpakking een krachtige uitstraling maar inhoudelijk gaat het hier om kwalitatieve producten die het lichaam van topatleten op alle mogelijke manieren helpen.

Met de nieuwe zwarte verpakking laat Performance duidelijk merken dat het hier over hun professionele gamma gaat. Niet alleen heeft de verpakking een krachtige uitstraling maar inhoudelijk gaat het hier om kwalitatieve producten die het lichaam van topatleten op alle mogelijke manieren helpen.

Door de prestaties die zij op het hoogste niveau moeten leveren gaat het bij de gebruikers van deze soort producten tenslotte om winst en verlies. Professionele sporters die dag in dag uit moeten presteren hebben vanzelfsprekend andere producten nodig dan een gelegenheidssporter. Doordat de professionals grootverbruikers zijn, is de samenstelling anders. Zo anders dat de Performance producten er voor zorgen dat ze hun rol in het lichaam van de topsporter beter vervullen. Ter voorbereiding van en het deelnemen aan de wedstrijd tot de recuperatie en het spierherstel, elke topsporter kan alle nodige op professionele basis samengestelde voedingssupplementen zoals bcaa’s, carbo’s, creatines en eiwitten in het zwarte professionele Performance gamma terugvinden.

Meer nieuws over Performance vindt u hier

Reageer op dit artikel