nieuws

Veiling Raleigh racefietsen Alpe d’HuZes bij Radio 538

Retailing

Veiling Raleigh racefietsen Alpe d’HuZes bij Radio 538

AMERSFOORT – Onder het motto ‘Zinvol op je Zadel’ konden consumenten zich inschrijven op de website van Bike Totaal en gezamenlijk 10.000 euro voor Alpe d’HuZes bij elkaar fietsen. Aan de actie hebben in totaal 325 actieve fietsers meegedaan. Ook een team van het Radio 538-programma Evers Staat Op deed mee op Raleigh racefietsen, beschikbaar gesteld door Bike Totaal. Deze racefietsen worden nu in een veiling verkocht.

AMERSFOORT – Onder het motto ‘Zinvol op je Zadel’ konden consumenten zich inschrijven op de website van Bike Totaal en gezamenlijk 10.000 euro voor Alpe d’HuZes bij elkaar fietsen. Aan de actie hebben in totaal 325 actieve fietsers meegedaan. Ook een team van het Radio 538-programma Evers Staat Op deed mee op Raleigh racefietsen, beschikbaar gesteld door Bike Totaal. Deze racefietsen worden nu in een veiling verkocht.

De fietsactie Alpe d’HuZes 2010 heeft een recordbedrag van ruim 10 miljoen euro opgebracht voor KWF Kankerbestrijding, dat is vier miljoen meer dan het jaar ervoor. Op 3 juni ging het recordaantal van 2.686 wielrenners uit het hele land de uitdaging aan om één tot zes keer de Franse Alp te beklimmen voor dit goede doel. Waaronder dus Rick Romijn van Radio 538. Samen met z’n neef Michael Boogerd begon hij met volle moed aan de uitdaging maar het bleek een flinke, zo niet de grootste uitdaging die Rick ooit heeft getrotseerd.

De vijf wielrenfietsen die (slechts één keer) zijn gebruikt, worden nu beschikbaar gesteld door Bike Totaal, en geveild voor het KWF om zo de opbrengst van de Alpe d’HuZes nogmaals te verhogen. Het definitieve eindbedrag wordt op 9 oktober in Rotterdam overgedragen aan KWF Kankerbestrijding.

Bieden op de fietsen kan tot en met woensdag 7 juli 2010. De kopers worden uitgenodigd bij Radio 538 waar een foto wordt gemaakt met het team van Evers Staat Op. Meer informatie over de veiling staat op www.eversstaatop.nl.

Deze op maat gemaakte fietsen zijn afgesteld voor personen met de volgende maten:
Fiets 1:    1 meter 70 (lichaamslengte) x 0,74 meter (binnenbeenlengte)
Fiets 2:    1’79 x 0,87
Fiets 3:    1’82 x 0,85
Fiets 4:    1’85 x 0,82
Fiets 5:    2’03 x 0,95

(accessoires als helm en schoenen niet inbegrepen)

Meer nieuws over Bike Totaal vindt u hier

Reageer op dit artikel