nieuws

Speelse lampjes Spanninga

Retailing

Speelse lampjes Spanninga

De speelse lampjes met de naam Pirata zijn door het gebruik van klittenband overal te monteren. Verkrijgbaar in acht frisse kleuren.

De speelse lampjes met de naam Pirata van Spanninga zijn door het gebruik van klittenband overal te monteren. Verkrijgbaar in acht frisse kleuren.

Een aerodynamisch design en heldere kleuren maken het een trendy accessoire voor allerlei sportieve activiteiten. Handig voor fietsers, joggers en kinderen. Flexibel, universeel en klein; de Pirata kun je overal en eenvoudig monteren zonder gereedschap en zelfs met handschoenen aan. De Pirata heeft een elastische klittenband bevestiging die op een buis tot 35mm doorsnee past.

De Pirata heeft 1 heldere LED die tot 300 meter zichtbaar is. De 2 knoopcel batterijen (CR2032) zorgen voor 20 uur (voor) en 70 uur (achter) licht. In de knipperstand heb je zelfs tot 180 uur licht. De batterijen vervangen is eenvoudig en kan zonder gereedschap. Klein, leuk, licht van gewicht (slechts 15 gram), water- en schokbestendig; ideaal om overal en altijd bij je te hebben.

De Pirata is verkrijgbaar als set van 2 lichtjes (1 met een witte LED en 1 met een rode LED) en wordt geleverd in een mysterieuze verpakking…
Verkrijgbaar in 8 frisse kleuren: Orange vitamin, Deep purple, Girly pink, Light blue, Infra red, Lime green, Pure white, Black.
Bestelnummer 999080.

Reageer op dit artikel