nieuws

Juncker Bike Parts beëindigt samenwerking met Twico

Retailing

Juncker Bike Parts beëindigt samenwerking met Twico

VEENEDAAL – Juncker Bike Parts zegt per 31 december 2010 de samenwerking met Twico op. “De reden voor de beëindiging van onze samenwerking is dat de Twico-organisatie zich in toenemende mate als een groothandel profileert en daarmee feitelijk een concurrent van ons is geworden,” aldus Menno Visser, directeur van Juncker B.V..

VEENEDAAL – Juncker Bike Parts zegt per 31 december 2010 de samenwerking met Twico op. “De reden voor de beëindiging van onze samenwerking is dat de Twico-organisatie zich in toenemende mate als een groothandel profileert en daarmee feitelijk een concurrent van ons is geworden,” aldus Menno Visser, directeur van Juncker B.V.

 “Dat is uiteraard hun goed recht, maar voor ons vervalt daarmee de noodzaak om Twico te blijven ondersteunen. De leden van Twico kunnen gewoon bij Juncker blijven bestellen zoals ze gewend zijn; met ingang van 1 januari 2011 zal de facturering echter rechtstreeks plaatsvinden en niet meer via Twico.”

Meer over juncker leest u hier

Meer over Twico leest u hier

Reageer op dit artikel