nieuws

Fietsdigitaal en VMSII.NET aan elkaar gekoppeld

Retailing

Fietsdigitaal en VMSII.NET aan elkaar gekoppeld

ROTTERDAM/NUENEN – Sinds kort zijn het automatiseringssysteem VMSII.NET en het systeem van Fietsdigitaal gekoppeld. Dat betekent dat de klanten die gebruik maken van deze systemen voortaan hun Fietsenwijk.nl en hun website kunnen voorzien van hun actuele voorraad gebruikte fietsen.

ROTTERDAM/NUENEN – Sinds kort zijn het automatiseringssysteem VMSII.NET en het systeem van Fietsdigitaal gekoppeld. Dat betekent dat de klanten die gebruik maken van deze systemen voortaan hun Fietsenwijk.nl en hun website kunnen voorzien van hun actuele voorraad gebruikte fietsen.

Veel fietsspeciaalzaken maken gebruik van het Winkelmanagementsysteem VMSII.NET van Vendit en plaatsen hun gebruikte fietsen op internet via Fietsdigitaal.

Fietsdigitaal zorgt er dan voor dat deze fietsen niet alleen in de website van de ondernemer zelf staan, maar ook bij de website van de BOVAG, diverse fietsmerken en o.a. Marktplaats terug te vinden zijn. Ook staat er direct een verzekeringspremie van hun verzekeraar ENRA of Unigarant bij.

“Om dit op internet bij te houden vergt dat natuurlijk wat werk. Toch wordt de presentatie op internet steeds belangrijker. Steeds vaker kregen wij de vraag van de ondernemers om te kijken naar een koppeling met Vendit,” zegt Marc Schroer van Fietsdigitaal.

Zeker in het seizoen ontbreekt het vaak aan tijd bij de ondernemer om zijn actuele voorraad op internet te presenteren. Ook bij Vendit kwam steeds vaker het verzoek om een koppeling te realiseren met Fietsdigitaal.

Schroer: “Met Ruud Vissers van Vendit hebben wij de afgelopen weken deze koppeling tot stand gebracht. Dit betekent dat de gebruikers van Vendit automatisch hun voorraad kunnen presenteren op internet. Natuurlijk moet men wel een abonnement hebben op Fietsdigitaal en gebruik maken van de nieuwste versie, VMSII.NET.”

Reageer op dit artikel