nieuws

Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2010

Retailing

Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2010

NIEUEWEGEIN – Is uw bedrijf het ‘Beste Leerbedrijf’ van de mobiliteitsbranche? Wie volgt Citroën Bertens, Harry Meijer en Renault Trucks Van Spreeuwel op in respectievelijk de categorie Personenauto, Tweewieler en Bedrijfsauto? Dit jaar gaat Innovam voor het eerst ook op zoek naar de ‘Beste Leermeester 2010’.

NIEUEWEGEIN – Is uw bedrijf het ‘Beste Leerbedrijf’ van de mobiliteitsbranche? Wie volgt Citroën Bertens, Harry Meijer en Renault Trucks Van Spreeuwel op in respectievelijk de categorie Personenauto, Tweewieler en Bedrijfsauto? Dit jaar gaat Innovam voor het eerst ook op zoek naar de ‘Beste Leermeester 2010’.

De prijs voor ‘Beste Leermeester 2010’ is bedoeld voor de leermeester die zijn leerlingen het beste inspireert, motiveert en stimuleert. De titel ‘Beste Leerbedrijf 2010’ is een prestigieuze onderscheiding voor het bedrijf dat praktijkleren het beste stimuleert en toepast en daarmee een voorbeeld is voor andere leerbedrijven.

De mobiliteitsbranche schreeuwt om goed opgeleide werknemers. Leerbedrijven en leermeesters zijn onmisbaar in de ondersteuning en opleiding van deze toekomstige vakmensen. Om dit belang te onderstrepen, wordt elk jaar de prijs voor ‘Het Beste Leerbedrijf’ uitgeloofd door het ministerie van OCW. De overall winnaar van de mobiliteitsbranche zal onze branche vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing waaraan alle branches deelnemen.

Is uw bedrijf het beste leerbedrijf van de mobiliteitsbranche?
Bent u de beste leermeester?
Doe dan mee met de verkiezing en laat zien waarom u deze prijs verdient. Door mee te dingen, krijgt u de kans om te laten zien hoe u investeert in de generatie van de toekomst en genereert u veel positieve publiciteit voor uw bedrijf. Bovendien maakt u kans om in de landelijke finale tot ‘Beste Leerbedrijf 2010’ en ‘Beste Leermeester 2010’ te worden gekozen.
Doet u mee? Neem dan contact op met uw Innovam adviseur. Hij/zij kan de aanmelding voor uw bedrijf verzorgen. Aanmelden kan tot 1 augustus 2010. Meer informatie over de criteria en procedure vindt u op de website van Innovam.

Op de foto de winnaars van vorig jaar.

Meer nieuws over Innovam vindt u hier

Reageer op dit artikel