nieuws

Fietsmagazine gemaakt door fietsenmakers

Retailing

Fietsmagazine gemaakt door fietsenmakers

ENSCHEDE – Deze week verschijnt een fietsmagazine gemaakt door fietsenmakers. ‘Het Fietsenmakers Magazine’ is volgens de initiatiefnemers een uniek en uitnodigend magazine, dat velen zal inspireren. Initiatiefnemers van Het Fietsenmakers Magazine zijn ‘de Fietsenmakers’: vijf grote fietsspeciaalzaken in Deventer, Enschede, Hengelo, Borne, en Haaksbergen

ENSCHEDE – Deze week verschijnt een fietsmagazine gemaakt door fietsenmakers. ‘Het Fietsenmakers Magazine’ is volgens de initiatiefnemers een uniek en uitnodigend magazine, dat velen zal inspireren: van klant tot leverancier en fietsspeciaalzaak. Initiatiefnemers van Het Fietsenmakers Magazine zijn ‘de Fietsenmakers’: vijf grote fietsspeciaalzaken in Deventer, Enschede, Hengelo, Borne, en Haaksbergen

Deze dealers hebben hun krachten gebundeld in een franchise-organisatie. Hiermee denken de Fietsenmakers beter op de marktkansen in de fietsenbranche te kunnen inspelen. De naam van hun kersverse blad is duidelijk en eerlijk en past volgens hen goed bij de organisatie. 

“Met het verder vergroten van het service level in het achterhoofd en niet in de laatste plaats met het idee om onze organisatie door te laten groeien, besloten we tot de maak van een magazine”, vertelt Wim Landewé, een van de initiatiefnemers. “Niet de zoveelste bedrijfscatalogus, maar een inspirerend blad, dat verschillende partijen aanspreekt. Van de klant tot de ondernemer in de fietsbranche. Het magazine laat zien waar we als Fietsenmakers voor staan: kwaliteit en onderscheid. Het is een informatief en uitnodigend werk geworden. En een mooi jaarlijks naslagwerk bovendien!”

In Het Fietsenmakers Magazine is de fietsende moeder tot de fietspro aan het woord: de Skil Shimano mecanicien vertelt over zijn werk, ex-prof wielrenner en ploegleider van onder andere Lance Armstrong Hennie Kuiper deelt in een interview zijn visie op wielrennen. Daarnaast staat het magazine boordevol achtergrondverhalen over wereldfietsreizen, leuke fietsweetjes en projecten, en is het volledige fietsassortiment van de Fietsenmakers opgenomen. En met scherpe aanbiedingen, leuke acties en prijsvragen. Vanaf eind april is Het Fietsenmakers Magazine te vinden in de winkels van de Fietsenmakers.
 
Op de foto neemt ex-profwielrenner Hennie Kuiper het eerste exemplaar van het jaarlijks terugkerende magazine in ontvangst van Wim Landewé.

Reageer op dit artikel