nieuws

Retailorganisaties ambassaseur Tweewieler Academy

Retailing

Retailorganisaties ambassaseur Tweewieler Academy

NIEUWEGEIN – De Tweewieler Academy is een samenwerking aangegaan met de retailorganisaties Bike Totaal, BIRETCO, TWICO en ZEG om het trainingsaanbod bekend te maken. Efficiënte communicatie moet het aantal inschrijvingen voor de trainingen verhogen. De retailorganisaties gaan via de websites, digitale nieuwsbrieven en de buitendienst het trainingsaanbod onder de aandacht brengen.

NIEUWEGEIN – De Tweewieler Academy is een samenwerking aangegaan met de retailorganisaties Bike Totaal, BIRETCO, TWICO en ZEG om het trainingsaanbod bekend te maken. Efficiënte communicatie moet het aantal inschrijvingen voor de trainingen verhogen. De retailorganisaties gaan via de websites, digitale nieuwsbrieven en de buitendienst het trainingsaanbod onder de aandacht brengen.

Het voordeel voor de retailorganisaties is evident: meer goed opgeleide medewerkers in de winkels leidt tot een betere bedrijfsvoering en een beter resultaat voor zowel de winkel als de retailorganisatie. De Tweewieler Academy is blij met de samenwerking. Wim van Vliet: “Retailorganisaties beschikken over uitstekende communicatiekanalen en kennen de ondernemers en hun personeel veelal persoonlijk. Daar kunnen wij ons voordeel mee doen.”

Reageer op dit artikel