nieuws

Nieuw intranet online voor Bike Totaal ondernemers

Retailing

Nieuw intranet online voor Bike Totaal ondernemers

AMERSFOORT – Op de nieuwe ledensite van Bike Totaal vindt de ondernemer informatie over de formule, reclamecampagnes, de Raleigh collectie en branchegerelateerd nieuws. In de ledensite is een webshop geïntegreerd waarin de ondernemers bestellingen kunnen doen bij het hoofdkantoor van Bike Totaal.

AMERSFOORT – Op de nieuwe ledensite van Bike Totaal vindt de ondernemer informatie over de formule, reclamecampagnes, de Raleigh collectie en branchegerelateerd nieuws. In de ledensite is een webshop geïntegreerd waarin de ondernemers bestellingen kunnen doen bij het hoofdkantoor van Bike Totaal.

“Het nieuwe systeem is even wennen, maar eenvoudig om mee te werken. We hebben vooral gelet op de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, want al onze ondernemers moeten er mee uit de voeten kunnen! Tijdens de FietsVak en de Sales Kick-Off hebben wij workshops gegeven en onze ondernemers waren erg enthousiast over de mogelijkheden binnen het systeem. Nu de basis is opgeleverd, wordt het systeem met steeds meer functionaliteiten uitgebreid om het gemak voor de Bike Totaal ondernemers te optimaliseren. Dit is een grote vooruitgang voor Bike Totaal, met deze nieuwe mogelijkheden kunnen ondernemers zelf aan de slag gaan met advertenties en flyers en gericht op hun eigen winkel actieartikelen aanprijzen in de communicatie-uitingen”, vertelt Jeroen Schrijver, Manager Marketing & Sales bij Bike Totaal.

Eigen reclame samenstellen
Naast landelijke communicatie die het Bike Totaal hoofdkantoor verzorgt, kan de ondernemer ook lokaal reclame maken met uitingen gericht op de eigen winkel en het marktgebied. In het intranet is een module geïntegreerd waarin de ondernemer zelf snel en voordelig diverse communicatie-uitingen kan samenstellen zoals advertenties, flyers en prijskaarten.

Bestellingen zoals Raleigh fietsen en binnenkort ook instore promotiematerialen worden via dit systeem naar het hoofdkantoor verstuurd. In de Raleigh bestelmodule ziet de ondernemer door middel van een stoplicht of de fiets op voorraad is. Als de fiets besteld wordt, kan meteen de gewenste leverweek ingegeven worden. In het leveroverzicht wordt de hele planning getoond waardoor men in een oogopslag ziet wat er al geleverd is en welke fietsen nog moeten komen. In de volgende fase zal het bestelprogramma uitgebreid worden met Service & Garantie onderdelen.

Meer over Bike Totaal vindt u hier

Reageer op dit artikel