nieuws

Loekie twee keer in de prijzen bij Bike Totaal

Retailing

Loekie twee keer in de prijzen bij Bike Totaal

LUNTEREN – Marco Kalden mocht namens Loekie maandag twee keer op het podium komen tijdens de Bike Totaal Sales Kick Off in Lunteren. Loekie won twee van de vier prijzen bij de Leveranciers van het Jaar. Het was een speciale bijeenkomst want de retailorganisatie bestaat dit jaar 15 jaar.

LUNTEREN – Marco Kalden mocht namens Loekie maandag twee keer op het podium komen tijdens de Bike Totaal Sales Kick Off in Lunteren. Loekie won twee van de vier prijzen bij de Leveranciers van het Jaar. Het was een speciale bijeenkomst want de retailorganisatie bestaat dit jaar 15 jaar.

In congrescentrum De Werelt in Lunteren kwamen zo’n 200 leden bij elkaar om het jubileum te vieren. Speciale gast van de dag was Hans van Breukelen. Hij hield een boeiend betoog met als titel ‘Samenwerken is de sleutel tot succes’. Hij kwam met mooie voetbalverhalen uit verleden en heden en inspireerde de zaal met quotes als ‘Klasse dwing je af en dan komt het geluk naar je toe’ of een qoute van Dirk Kuyt: ‘Ik kan verliezen, maar ik zal NOOIT een verloren-gevoel hebben, omdat ik er ALLES aan gedaan heb om te winnen’. Volgens Van Breukelen is een topondernemer een DIM-er, oftewel een Denker in Mogelijkheden en niet in problemen.

Keuze Raleigh
Directeur Maarten de Vos hield de leden ’s ochtends een keuze voor: of doorgaan met Raleigh, maar dan moeten leden afhankelijk van hun omzet een bepaald aantal fietsen afnemen, of stoppen met het merk. Aan het eind van de middag werd de stemming bekendgemaakt en bleek dat het overgrote deel van de leden door wil gaan met het merk. Dit werd met applaus ontvangen. De Vos is blij met deze keuze: “De afgelopen maanden hebben we een bekeken hoe we verder moesten gaan met Raleigh. Het merk moet een aanvulling op de collectie zijn en niet gezien worden als een obstakel. Maar gelukkig zien de leden het belang van een merk als Raleigh.” Ter ondersteuning van de leden is een pakkende promotiefilm gemaakt voor het merk waarin verwezen wordt naar de succesjaren met het wereldkampioenschap van Joop Zoetemelk in 1985.

Contractleverancier van het Jaar
Tijdens de hele dag waren er diverse workshops van contractleveranciers van Bike Totaal. Traditiegetrouw werd aan het einde van de dag de uitslag bekendgemaakt van de Bike Totaal Leveranciersverkiezing. Bike Totaal-leden vulden hiervoor een enquête in. Volgens Maarten de Vos zijn de contractleveranciers heel belangrijk voor Bike Totaal en krijgen de winnaars met deze prijzen een compliment van de ondernemers.

Net als vorig jaar wist ENRA Verzekeringen de hoofdprijs te winnen. Alfred Quanz nam vol trots de oorkonde en de bloemen in ontvangst. Marco Kalden was erg blij met zijn twee eerste plaatsen: “We hebben met Loekie een behoorlijke slag gemaakt door de kwaliteit te verbeteren. En ook het feit dat nu de vertegenwoordigers van Juncker Loekie meenemen in hun bezoeken, helpt zeker mee.”

TOTAALWINNAAR LEVERANCIER VAN HET JAAR
1- ENRA Verzekeringen (score: 346 punten)
2- Kruitbosch (score: 345 punten)
3- Augusta (score: 344 punten)

BESTE FIETSLEVERANCIER
1- Loekie (score: 308 punten)
2- Koga-Miyata (score: 297 punten)
3- Sparta (score: 294 punten)

BESTE CATEGORIE ONDERDELEN/ACCESSOIRES
1- Kruitbosch (score: 345 punten)
2- Augusta (score: 344 punten)
3- Rutteman (score: 317 punten)

BEST ONTWIKKELDE LEVERANCIER
1- Loekie (17,2%)
2- Augusta (13,2%)
3- Hesling Products 11,4?%)

Meer nieuws over Bike Totaal

Reageer op dit artikel