nieuws

Biretco GmbH kiest Beste Leverancier

Retailing

Biretco GmbH kiest Beste Leverancier

KREFELD (Dsl.) – Bij de verkiezing Beste Leverancier van Biretco GmbH, hebben de Duitse leden de firma’s Winora-Staiger en Hartje tot winnaars van het jaar 2009 verkozen. Net zoals andere jaren liet Biretco haar leden alle aangesloten leveranciers beoordelen.

KREFELD (Dsl.) – Bij de verkiezing Beste Leverancier van Biretco GmbH, hebben de Duitse leden de firma’s Winora-Staiger en Hartje tot winnaars van het jaar 2009 verkozen. Net zoals andere jaren liet Biretco haar leden alle aangesloten leveranciers beoordelen.

In de categorie Fietsen werd Winora-Staiger winnaar. Het kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijke programma en de goede afmontage werden genoemd. Ook hoog scoorde de onderneming met hun binnen- en buitendienst, waarbij de laatste nog net een puntje hogers scoorde dan hun collega’s binnenshuis.

In de categorie Onderdelen&Accessoires zetten de Biretco-leden groothandel Hartje op de eerste plaats. Niet helemaal als een verrassing waardeerden de dealers het zeer uitgebreide assortiment van Hartje en de goede logistiek, want Hartje rijdt met eigen vrachtwagens dagelijks langs de Biretco-leden. Ook hier werden binnen- en buitendienst zeer gewaardeerd.

Beide winaars behaalden de eerste plaats met een ruime voorsprong op hun concurrenten, meldt Biretco GmbH.

Op de foto overhandigt Ad Roest (links) de oorkonde aan Hermann Hartje.

Meer over Biretco

Reageer op dit artikel