nieuws

Koppeling Fietsdigitaal nu ook met WilMar Retail Pakket

Retailing

Koppeling Fietsdigitaal nu ook met WilMar Retail Pakket

NUENEN – Sinds kort is het mogelijk om vanuit het nieuwe en sterk verbeterde WilMar-systeem fietsen automatisch op Fietsdigitaal.nl te plaatsen. Vorig jaar zomer was de koppeling met CycleSoftware al een feit, maar nu is dit dus ook beschikbaar in het nieuwe WilMar Retail Pakket.

NUENEN – Sinds kort is het mogelijk om vanuit het nieuwe en sterk verbeterde WilMar-systeem fietsen automatisch op Fietsdigitaal.nl te plaatsen. Vorig jaar zomer was de koppeling met CycleSoftware al een feit, maar nu is dit dus ook beschikbaar in het nieuwe WilMar Retail Pakket. Hierdoor is het voor dealers heel gemakkelijk om hun voorraad nieuw én tweedehands actueel te houden op internet.

“Dealers scannen hun nieuwe fietsen en deze staan dan direct in het voorraadsysteem en op de website. Als een fiets verkocht is, verdwijnt de fiets na de kassatransactie uit de voorraad, maar is dan ook direct weg van de website. De dealer heeft dus geen extra werk om de website actueel te houden”, aldus Marc Schroer van Fietsdigitaal. “Met Fietsdigitaal heb je met één keer invoeren je fiets op diverse sites staan: van BOVAG, alle grote merken, verzekeraars, maar ook Speurders en Marktplaats. Dealers die hun website al via Fietsdigitaal.nl hebben draaien, betalen niets extra’s voor deze service. De enige voorwaarde is dat ze werken met het pakket van WilMar Retail of CycleSoftware. Wij maken de koppeling gratis.”

Reageer op dit artikel