nieuws

Adriaan Vriens legt functie bij Twico neer

Retailing

Adriaan Vriens legt functie bij Twico neer

DEN BOSCH – Per direct (23-02-2010) legt Adriaan Vriens zijn functie als algemeen directeur en lid van het STAKbestuur van Twico Retail Support neer. Een verschil van inzicht hoe verdere groei van Twico te realiseren, is aanleiding voor het vertrek van Adriaan Vriens.

DEN BOSCH – Per direct (23-02-2010) legt Adriaan Vriens zijn functie als algemeen directeur en lid van het STAKbestuur van Twico Retail Support neer. Een verschil van inzicht hoe verdere groei van Twico te realiseren, is aanleiding voor het vertrek van Vriens.

Adriaan Vriens trad in 2005 in dienst bij Twico Retail Support. In de afgelopen vijf jaar stond Adriaan Vriens aan de wieg van een aantal belangrijke veranderingen binnen Twico. Samen met het toenmalige verenigingbestuur gaf hij de aanzet om de vereniging om te zetten in een stichting administratiekantoor.

In juli 2008 stemde 96% van de aanwezige aangesloten leden voor de omzetting in een stichting administratiekantoor. Met het zetten van de laatste handtekeningen door de betrokken bestuursleden was de omzetting op 28 december 2008 een feit.

Samenwerking met Intres
Adriaan Vriens was samen met Intres uit Hoevelaken tevens verantwoordelijk voor de revitalisering van de formule Fietsplus. Daarnaast verhuisde hij Twico van Venlo naar het meer centraal gelegen Den Bosch en breidde hij Twico uit met de Twico Inkoopgroep en de formule BikeLife.

Nu het fundament gelegd is voor de verdere groei van Twico vormt een verschil van inzicht hoe deze groei te realiseren, de aanleiding voor het vertrek van Adriaan Vriens. Het verschil van inzicht was dusdanig dat hij en de overige STAK-bestuursleden hebben besloten om in onderling overleg uit elkaar te gaan.

De taken van Adriaan Vriens worden door Perry Jansen als interim directeur waargenomen. Perry Jansen is nu werkzaam als manager Marketing en Organisatie bij Twico Retail Support. Het bestuur, de interim directeur en de medewerkers van Twico hebben inmiddels een duidelijke koers uitgezet hoe de beoogde groeidoelstelling te realiseren.

Reageer op dit artikel