nieuws

Uitgebreidere ENRA-verzekeringen goed ontvangen bij vakhandel

Retailing

Uitgebreidere ENRA-verzekeringen goed ontvangen bij vakhandel

ROSMALEN – Tot aan de FietsVAK had ENRA Verzekeringen geheim gehouden met welke nieuwe verzekeringsproducten ze voor de dag zouden komen. Uiteindelijk bleek het om een uitbreiding van de ELO-Fiets verzekering en een toevoeging aan de Koga Miyata-verzekering te gaan.

ROSMALEN – Tot aan de FietsVAK had ENRA Verzekeringen geheim gehouden met welke nieuwe verzekeringsproducten ze voor de dag zouden komen. Uiteindelijk bleek het om een uitbreiding van de ELO-Fiets verzekering en een toevoeging aan de Koga Miyata-verzekering te gaan.

Wat betreft de ELO-Fiets verzekering gaat het om verlengde garantiedekking, die aansluit op de fabrieksgarantie. “We deden dat al bij de fietsenmerken van de Accell Group, maar we bieden het nu aan op alle elektrische fietsen. Wanneer een onderdeel in die periode kapotgaat kunnen dealers dat gewoon uit voorraad leveren en de rekening naar ons sturen,” licht Alfred Quanz toe.

“En als het om reparaties gaat dan kan gewoon het normale uurtarief in rekening gebracht worden. Deze verlengde garantiedekking zit gewoon in ons systeem versleuteld en dus kunnen dealers de aanvraag heel eenvoudig verwerken. Tijdens onze gesprekken op de FietsVAK is gebleken dat dit hen wel heel erg aanspreekt.”

ENRA Verzekeringen heeft al meer dan twaalf jaar een op Koga Miyata toegespitste verzekering. Die is nu uitgebreid met een hulpverlening bij pech.
“Voor Koga-bezitters een prettige bijkomdstigheid,” aldus Quanz.

Reageer op dit artikel