nieuws

Shoei X-Spirit II

Retailing

Shoei X-Spirit II

Shoei presenteert met trots het allernieuwste supersport model X-Spirit II. De innovatieve opvolger van de gewaardeerde X-Spirit, geliefd bij de vele fans van het sportief rijden zowel als dé favoriete supersport helm tijdens de meest prestigieuze wedstrijden van Moto GP & WSBK.

Shoei presenteert met trots het allernieuwste supersport model X-Spirit II. De innovatieve opvolger van de gewaardeerde X-Spirit, geliefd bij de vele fans van het sportief rijden zowel als dé favoriete supersport helm tijdens de meest prestigieuze wedstrijden van Moto GP & WSBK.

De X-Spirit II werd door en door geperfectioneerd om wederom de referentie te zijn onder de tophelmen. Een breed scala aan innovaties, resultaat van jarenlange intensieve research, hebben het mogelijk gemaakt een helm te ontwikkelen die toonaangevend is op het gebied van technologie en veiligheid.

Eigenschappen
Schaal: – de aerodynamische schaalvorm is sportief en verfijnd, een synergie tussen, prestatie en design, – de ventilatiewerking is nu nog optimaler dankzij intensieve studies in de windtunnel en tests op het circuit, – de perfect passende helm voor iedereen dankzij 4 verschillende
buitenschaal maten.

Vizier: – het kersverse CW-1 vizier en fixatie systeem Q.R.S.A.: een sterk systeem, met automatische afstelling, garandeert een optimale waterdichtheid, – het fonkelnieuwe racevizier CWF-1 (tear-off vizier), – het verbeterde pinlock systeem, met de aangepaste pinlock film, staat, garant voor een groter zichtveld met meer gebruiksgemak én veiligheid. Ventilatie: – de dubbel effectieve ventilatie dankzij interne ventilatiekanalen en de verbeterde vormgeving van de air scoops, – de up-to-date zijdelingse lucht extractie, rechtstreeks van de Moto GP technologie.

Binnenwerk: – een herzien binnenwerk voor een betere stabiliteit bij hoge snelheden, – een superieur comfortniveau dankzij comfortabeler materialen, – daarbij heeft het binnenwerk een hoge absorptiegraad, super snelle, droging en is volledig uitneembaar.

Veiligheid: – de AIM+ schaal is een accumulatie van verschillende lagen vezels, een uitstekend evenwicht tussen hardheid en elasticiteit, – de dubbele binnenschaal met meerdere densiteiten voor maximale, schokabsorptie tijdens impact, – QRSA, het uitgelezen vergrendelingsysteem voor het vizier realiseert een, beveiligde sluiting, zelfs tijdens impact, – snellere verwijdering van de wangstukken dankzij het EQRS systeem, een hendeltje dat toelaat de wangstukken te verwijderen door derden wanneer de helm nog gedragen wordt (hulpdiensten…).

De X-Spirit II is beschikbaar vanaf €689,00 in uni wit of zwart, uitgevoerd met Breathguard, Chin Curtain en pinlock film. Uiteraard zijn ook de Graphic en Replica modellen leverbaar om uw Shoei gamma te vervolledigen.

Reageer op dit artikel