nieuws

Fietscursus Teleac opgezet met FietsNED

Retailing

Fietscursus Teleac opgezet met FietsNED

OOSTERHOUT – Hoe houdt je zelf je fiets in goede conditie? Dat is het thema waarover Teleac een cursus heeft gemaakt die binnenkort op televisie wordt uitgezonden. De cursus bestaat uit 4 lesprogramma’s waarin aan de kijker duidelijk wordt gemaakt hoe je onderhoud en kleine reparaties aan je fiets heel goed zelf kunt doen.

OOSTERHOUT – Hoe houdt je zelf je fiets in goede conditie? Dat is het thema waarover Teleac een cursus heeft gemaakt die binnenkort op televisie wordt uitgezonden. De cursus bestaat uit 4 lesprogramma’s waarin aan de kijker duidelijk wordt gemaakt hoe je onderhoud en kleine reparaties aan je fiets heel goed zelf kunt doen.

Om die kennis en wetenswaardigheden over te brengen heeft Teleac gekozen voor een monteur van FietsNED. FietsNED-ondernemer Eduard Rozenveld uit Lochem treedt daartoe op als (gast)docent. Aan de cursus worden lessen verbonden die te volgen zijn via Internet. Op het forum kunnen vragen worden gesteld, welke ook door FietsNED worden beantwoord. De uitzendingen staan gepland van half maart tot half april.

Reageer op dit artikel