nieuws

AGU organiseert weer SRAM dealertrainingen

Retailing

AGU organiseert weer SRAM dealertrainingen

ALKMAAR – Vanaf 8 maart start AGU – als preferred partner en distributeur van het complete SRAM assortiment – weer met trainingen voor dealers die SRAM producten verkopen. Op verschillende locaties in Nederland worden dealers volledig op de hoogte gebracht van het SRAM-programma 2010.

ALKMAAR – Vanaf 8 maart start AGU – als preferred partner en distributeur van het complete SRAM assortiment – weer met trainingen voor dealers die SRAM producten verkopen. Op verschillende locaties in Nederland worden dealers volledig op de hoogte gebracht van het SRAM-programma 2010.

De trainingen beslaan één dagdeel (ochtend of middag). De ochtendtraining start om 09.30 uur. De middagtraining start om 13.30 uur.

De training zal bestaan uit een korte productpresentatie voor het modeljaar 2010 met veel aandacht voor het SRAM nieuws. Tevens wordt dealers door middel van 2 workshops op de hoogte gesteld van de onderhouds- en tuningaspecten van de diverse productgroepen.

AGU biedt een RockShox SID XX en een AVID Elixir workshop aan voor dealers en hun technische medewerkers. De AVID Elixir workshop is een Hands-on workshop (dus zelf sleutelen) in kleine groepjes onder begeleiding.

Data en locaties:

  • maandag 08 maart    Innovam Best
  • maandag 15 maart    AGU Alkmaar
  • maandag 22 maart    Innovam Nieuwegein
  • dinsdag 23 maart    Innovam Nieuwegein
  • maandag 29 maart    Innovam Zwolle

De official SRAM dealers van AGU hebben reeds een uitnodiging ontvangen. Potentiële SRAM dealers kunnen in overleg met hun AGU vertegenwoordiger ook inschrijven voor deze training.

Reageer op dit artikel