nieuws

Leensvaart hoogst gewaardeerde Bike Totaal winkel 2009

Retailing

Leensvaart hoogst gewaardeerde Bike Totaal winkel 2009

HEENVLIET – In oktober is Bike Totaal uitgeroepen tot Beste Winkelketen van 2009 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. Van de winkels aangesloten bij Bike Totaal is Bike Totaal Leensvaart het hoogst gewaardeerd door de consumenten en daardoor de Beste Bike Totaal Winkel van 2009.

HEENVLIET – In oktober is Bike Totaal uitgeroepen tot Beste Winkelketen van 2009 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. Van de winkels aangesloten bij Bike Totaal is Bike Totaal Leensvaart het hoogst gewaardeerd door de consumenten en daardoor de Beste Bike Totaal Winkel van 2009.

Met een gemiddeld waarderingscijfer van 7,82 heeft Bike Totaal Leensvaart Rijwielen van circa 170 Bike Totaal winkels gewonnen. Bike Totaal ondernemers die actief hebben meegedaan met de verkiezing Beste Bike Totaal Winkel 2009 maakten kans op een activiteit t.w.v. € 1500,-.

Bike Totaal Leensvaart heeft de beste beoordeling van de consument ontvangen, zij gaan met het hele team een weekend skiën. Consumenten konden online hun stem uitbrengen op de Beste Bike Totaal winkel, daarmee maakten zij kans op een Raleigh fiets t.w.v. € 599,-.

Van degenen die gestemd hebben op Bike Totaal Leensvaart is Richard Terlouw uit Vierpolders als winnaar uit de bus gekomen. “Allereerst wil ik Bike Totaal van harte feliciteren met het winnen van de titel Beste Winkelketen van 2009 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. Ik ben natuurlijk heel erg blij met deze geweldige prijs!” Aldus Richard Terlouw.

Alex Leensvaart heeft onlangs bij Bike Totaal Leensvaart Rijwielen de Raleigh fiets aan de gelukkige prijswinnaar overhandigd.

Reageer op dit artikel