nieuws

Brunox verzorging

Retailing

Brunox verzorging

Juist in de winter is fietsonderhoud van groot belang. Professionals in alle disciplines MTB, BMX, cross of afdaling gebruiken daarom iedere dag de vernieuwde BRUNOX fietsverzorgingsproducten.

Juist in de winter is fietsonderhoud van groot belang. Professionals in alle disciplines MTB, BMX, cross of afdaling gebruiken daarom iedere dag de vernieuwde BRUNOX fietsverzorgingsproducten.

BRUNOX is de merknaam voor een complete lijn fietsonderhoudsproducten van Swiss Quality: makkelijk toepasbaar, zuinig in gebruik en uniek in kwaliteit.

Top-Kett is een drie keer langer werkend kwaliteitssmeermiddel voor kettingen, die in alle weersomstandigheden en onder hoge belasting (hoge druk, modder, water, strooizout)  moeten functioneren. De goede afdichting rondom voorkomt krakende kettingen en ook roestvorming na het afspoelen met water. Het nieuwe 125 ml busje is ook op de kop te gebruiken.

In samenwerking met de firma Rock Shox ontwikkelde BRUNOX het product Deo Rock Shox voor het uitwendig onderhoud van verende vorken. Dit product, met BRUNOX Turbo-Spray als basis, voldoet volledig aan de vereisten om de verharde rubber van dichtingsringen terug soepel te maken. Dit product dat nu is verpakt in een handig 125 ml (nieuw!) spuitbusje wordt ook door Sitting Bull voor geveerde zadelpennen aanbevolen.

De Turbo-Spray Original – in het zwart met oranje busje – is de perfecte reiniger. Na een korte inwerktijd verdwijnt moeiteloos al het organisch of mineraal vuil zoals teer, modder, remstof, verkleefde resten etc. Na een rit in de regen en na iedere poetsbeurt wordt een conserverende behandeling met Turbo-Spray Original aanbevolen. Op de nog natte fiets aanbrengen zodat overig vocht er snel van afdruipt. Door de hoge capillaire werking dringt het door in de kleinste naden en kieren en verdingt onmiddellijk water en vochtresten. Zo is bescherming van de holle ruimten van het frame mogelijk.
 
Carbon Care is de oplossing voor het onderhoud van alle carbonproducten, 125 ml high-tech perfectie. Ook geschikt voor de verzorging aluminium delen.
 
En voor alles wat onderweg en/of precieze smering nodig heeft, is er BRUNOX High-Speed. In een busje zit 50 ml uniek concentraat.
 
Alle BRUNOX specialiteiten zijn omgevingsvriendelijk en zonder drijfgas verpakt.
 

 

Reageer op dit artikel