nieuws

Biretco zet opmars in België succesvol voort

Retailing

Biretco zet opmars in België succesvol voort

BREDA – Op de valreep naar het nieuwe jaar heeft Biretco de vijfenzestigste Belgische ondernemer kunnen begroeten die gekozen heeft voor de samenwerking met Biretco B.V.. Manager voor België Ad Roest verwacht door te groeien naar circa 150 overwegend grotere ondernemers in België.

BREDA – Op de valreep naar het nieuwe jaar heeft Biretco de  vijfenzestigste  Belgische ondernemer kunnen begroeten die gekozen heeft voor de samenwerking met Biretco B.V.. Manager voor België Ad Roest verwacht door te groeien naar circa 150 overwegend grotere ondernemers in België.
 
Volgens Ad Roest komt dit door de uitstekende dienstverlening en de grote voordelen die de samenwerking met Biretco met zich meebrengt: “Biretco kent de marktontwikkelingen in de fietsbranche als geen ander en koppelt dit aan gespecialiseerde ‘know how’ van de omstandigheden van individuele ondernemers.  Het op de praktijk toegespitste schappenplan is een van de voordelen die Biretco de ondernemers kan bieden.”

Door de groei van het aantal aangesloten zaken en de steeds sterkere concentratie op de overwegend Nederlandse en Duitse bij Biretco aangesloten contractleveranciers heeft Biretco België in 2009 een omzetgroei van bijna 25% ten opzichte van 2008 gerealiseerd.  De onlangs ontwikkelde kerncollectie fietsen waarin alle topmerken exclusief vertegenwoordigd zijn, zal aan een verdere doorgroei een belangrijke bijdrage leveren. 

Een goede samenwerking tussen de fietsvakhandel, leveranciers en Biretco garandeert ook voor de toekomst het behoud van een goede en gezonde branche in België.

Reageer op dit artikel