nieuws

Werkplaatsregistratiemodule

Retailing

Werkplaatsregistratiemodule

Elan Bikes Support heeft een werkplaatsregistratiemodule (WR-programma) ontwikkeld die de ondernemer in de tweewielerbranche inzicht geeft in de daadwerkelijk gewerkte tijd van de monteurs in de werkplaats. Het is een gebruiksvriendelijke manier van registreren op de eigen werkplek.

Elan Bikes Support heeft een werkplaatsregistratiemodule (WR-programma) ontwikkeld die de ondernemer in de tweewielerbranche inzicht geeft in de daadwerkelijk gewerkte tijd van de monteurs in de werkplaats. Het is een gebruiksvriendelijke manier van registreren op de eigen werkplek.

Het inzicht dat zo ontstaat, resulteert in een verbetering van de productiviteit en de opbrengsten van de werkplaats. Zowel de persoonlijke efficiency als de teamefficiency worden vergroot.

De registratie laat stap-voor-stap zien hoe uw medewerker in uw organisatie zijn activiteiten uitvoert. Deze manier van registreren leidt tot meetbaar betere prestaties van medewerker en team. Het WR-programma is een prima ondersteund middel om persoonlijke en afdelingsdoelstellingen te halen, doordat de tijdsbesteding inzichtelijk wordt voor zowel de werkgever als de werknemer.

Voor meer informatie zie pagina 28 en 29 in Tweewieler november.

Reageer op dit artikel