nieuws

Scooter en motor laten glimmen

Retailing

Scooter en motor  laten glimmen

De bekende multispray WD-40 is nu ook verkrijgbaar in een 300ml-bus. WD-40 is roestoplosser, smeermiddel, contactspray, corrosiebeschermer en onderdelenreiniger in één en daarmee met name in het vochtige en koude jaargetijde een onmisbare hulp.

De bekende multispray WD-40 is nu ook verkrijgbaar in een 300ml-bus. WD-40 is roestoplosser, smeermiddel, contactspray, corrosiebeschermer en onderdelenreiniger in één en daarmee met name in het vochtige en koude jaargetijde een onmisbare hulp.

Voorzien van de handige Smart Straw-sproeikop, die gebruikers steeds opnieuw weten te waarderen. Met deze praktische sproeikop met het inklapbare rietje wordt het onderhoud van de fiets vergemakkelijkt – alleen al omdat de zoektocht naar het passende rietje overbodig geworden is. De Smart Straw is erg handig in gebruik: uitgeklapt is nauwkeurig spuiten mogelijk – het maakt niet uit of schroeven losgemaakt moeten worden of het fietsslot tegen bevriezen beschermd. Met een ingeklapt rietje kunnen grotere oppervlakken behandeld worden – bijvoorbeeld om roest te bestrijden. Zelfs “op kop”-spuiten is probleemloos mogelijk.

Met de invoering van het nieuwe formaat komt WD-40 tegemoet aan grote vraag uit de hobby- en doe-het-zelf-markt. De WD-40-bussen met de praktische Smart-Straw-sproeikop zijn in de vakhandel verkrijgbaar in twee formaten.

Reageer op dit artikel